Sokat gondolkodtam , hogy milyen címen adjam tudtotokra a 2010-es évben bekövetkezendő változásokat baráti körünk életében.
Azután úgy döntöttem - Tibi tiltakozása ellenére - hogy nem kell ide cím , csak a "húsbavágó" igazság.
Tehát : az FG-4 együttes menagere id. Hoffmann Gyuri megbeszélésre hívott bennünket , Tibit és engem a Westend City egyik kávézójába , ahol bejelentette , hogy a zenekar - gazdasági okokból - a jövőben nem kivánja fenntartani az Aranytízben működő "ILLÉS KLUB".-ot.
A 2010-es évben havi egy alkalommal a "BEATKLUB" fog működni.
Ígéretük szerint ezen klub keretein belül - amikor csak mód van rá - az FG-4 repertoárjából is elhangzanak dalok.
KÖSZÖNJÜK AZ FG-4 EGYÜTTESNEK AZ ELMÚLT ÉVEK KÖZÖS MUNKÁJÁT , SOK ÖRÖMÖT SZEREZTEK A BARÁTI KÖRNEK ÉS A KIVÜLÁLLÓKNAK EGYARÁNT.
Természetesen az Illés kluBOSCHok baráti köre továbbra is töretlenül folytatja lassan két évtizedes munkáját , és megtartja rendezvényeit , egy kis türelmeteket kérjük és megtudjátok , hogy hol és hogyan tovább......
ADDIG IS SOK SZERETTEL VÁRUNK BENNETEKET EGY NAGY BULIRA DECEMBER 30-án az ARANYTÍZBEN.
|