Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.23 11:38:14 (Sze) 18206. |
Azt azért valószínűnek tartom, hogy ide nem kellene beírni mindent. Egyébként én nem szólok egy szót sem, mert jó régen jártam utoljára a klub környékén. Ennek prózai okai vannak, nem lényeges. De az furcsa, hogy azok sem tudnak semmit, akik jártak az Aranytízbe. Azt még nem tudom, hogy 30-án tudok-e menni a Klubba. Ha ott leszek, megkérdezem őket, ha nem, valamikor felhívom valamelyikőjüket. De még nem biztos. Lehet, hogy nem tartozik rám, ami a háttérben van. |
|
Előzmény: 18205, Goston |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.23 11:23:10 (Sze) 18205. |
Kérdések erre: A múltkor valaki szellemesen megjegyezte, hogy a technikai ok nem feltétlenül a hangosításra utal. Ennek analógiájára a gazdasági ok sem feltétlenül csak pénzt jelent. - Nov. 16-án megjelentek a 2010. évi klubnapok időpontjai, dec. 12-én beszélt id. Gyuri Tibivel és Indiánnal. Mi történhetett a két dátum között, ami ehhez a bejelentéshez vezetett? - Ha a zenekar az Illés Klubnapok helyett lényegesen nagyobb gázsiért máshol játszik, akkor teljesen érthető a gazdasági ok. Vajon erről van-e itt nagyba szó? - Miért kellett az FG-4-nek szinte ingyen játszania a klubnapokon? - A Beatklub sokkal jövedelmezőbb? Szerintem is megérdemelnénk, hogy korrekt tájékoztatást kapjunk és ne csak találgassunk. |
|
Előzmény: 18202, benzol |
<< 1 >> |
|