Először is BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok !
Folytatásként pedig örülök Id. Gyuri részletes helyzetképének és Téhájé hozzászólásának! Jelenlegi foglalkozásomból is adódik, hogy mindig próbálom és mindig kell a másik szemével, más szemszögből, "másik kameraállásból" is nézni a dolgokat. Csak így juthatunk előre, minél többek tetszésétől kísérve.
Alapvetően érzelmi ember vagyok és számomra leírhatatlan boldogság, hogy 2009. december 31-én kint fagyoskodhattam a Nyugati téren és hallhattam a 60-as, 70-es évek ÓRIÁSI, KLASSZIKUS alkotásait, ÓRIÁSI, MAI, ÉLŐ előadásban az FG-4-től. Számomra ez a lényeg, EZ A ZENE !!!
És köszönet, hála ezért minden akkori és mai közreműködőnek.
Erre vágyom a jövőben is klub-szinten, egyéb rendezvényeken. És tudom, önző kijelentésnek hangzik, hogy a többi nem érdekel! Hogy mi van a háttérben, milyen szerződések, megállapodások, vélt vagy valós érdekek húzódnak meg az ebből a szempontból mondhatnám, "mellékes", a lényeg az eredmény. És persze rögtön vissza is vonom az előbbieket, hát hogyne érdekelne, hogy mindez hogyan jön létre és mi van a kulisszák mögött. Ha tudok, segítek, mert fontos, hogy ami megszületett, az meg is maradjon, "sok kérdést már megoldottunk" "the show must go on" (és itt a show-t a szó nemes értelmében gondolom).
Figyeljünk egymásra, halljuk meg egymást, hogy hallhassuk, hallgathassuk együtt azt, amit szeretünk!
|