Színváltás: |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.12 10:14:19 (K) 18403. |
Ez valóban így is volt, a karácsonyt nagyszülőknél töltöttük, és 30-ig nem is tudtam vele foglalkozni. Azt hiszem eléggé el nem ítélhető módon.. Akkorra viszont már, azt mondtad, Te utána néztél a dolgoknak. Bár ugye ennek jelen kérésünkhöz semmi köze nincsen Nem kell a fórumra feltenni, elég csak a honlapra...mindenkinek joga van megtudnia, hogy mibe lépett be, illetve hogy mibe lép be a jövőben. Ezért ne kelljen már neki bemennie Hozzád audienciára..mondjuk vidékről... Nem értem ezt a nagy titkolózást. |
|
Előzmény: 18401, szürke bagoly |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.12 09:55:32 (K) 18401. |
Amikor az alapítók ( 21 fő) elérkezettnek látják az időt a közzétételre , ez meg is fog történni. Addig Neked is csak azt tudom mondani , mint az előzőekben J.Elvirának és Lilikének. Nem mellesleg még Karácsony előtt telefonon Lilikét kértem meg , hogy segítsen jogi végzettségénél fogva az egyesület elíndításában de sajnos 30-án azt a választ kaptam az Aranytízben , hogy nem volt ideje ezzel foglalkozni. Az alapító közgyűlésről pedig Ti is és sokan mások is tudtak , részt lehetett volna venni rajta. Ez a fórum egyébként is felhőtlen , baráti cseverészésre , esetleg egy kis csípelődésre készült , és szándékaink szerint ezután is erre fog szolgálni. |
|
Előzmény: 18399, benzol |
<< 1 >> |
|