Színváltás: |
|
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.13 11:13:48 (Sze) 18434. |
Szerintem nem más, a buli, a szórakozás ugyanolyan, akár tag, akár nem. Eddig se volt különbség abban, hogy valaki tagságival szórakozott, egyszeri belépővel vagy belógott. Annyiban más, hogy az egyesület hivatalos, a baráti társaság meg nem az. Aki nem tag, annak nem mindegy, hogy ki, kivel,mikor, hova,miért és miért nem? Aki meg tag, az megtudja a rátartozó részleteket is. Ergával értek egyet. | |
Előzmény: 18433, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.13 09:48:49 (Sze) 18433. |
Szerintem az, amit én is érzek, hogy egy egyesületnél másként vannak már a dolgok...Más egy baráti társaságban tagnak lenni, és ás egy egyesületben. És ugye az sem volt tisztázott, hogy egyáltalán van-e egyesület... | |
Előzmény: 18432, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.13 09:41:44 (Sze) 18432. |
Elvira, ezek a kérdések az utóbbi 2-3 évben ugyanúgy aktuálisak lehettek volna, csak gondolom, eddig szórakozni jártál a klubba, és nem az érdekelt, hogy épp milyen cég milyen számlájára kerül a belépőd ára, és hogy azon miként osztozik az aktuális művház, a zenekarok, a klub, stb. Mi változott meg ilyen hirtelen, hogy regisztráltál, és többszörösen teleírtad a 19-es monitoromat a technikai részletek boncolgatásával? | |
Előzmény: 18430, J. Elvira |
<< 1 >> |
|