Színváltás: |
|
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.13 12:55:35 (Sze) 18438. |
Az alábbit Te írtad (18205, nota bene utolsó sor): "Kérdések erre: A múltkor valaki szellemesen megjegyezte, hogy a technikai ok nem feltétlenül a hangosításra utal. Ennek analógiájára a gazdasági ok sem feltétlenül csak pénzt jelent. - Nov. 16-án megjelentek a 2010. évi klubnapok időpontjai, dec. 12-én beszélt id. Gyuri Tibivel és Indiánnal. Mi történhetett a két dátum között, ami ehhez a bejelentéshez vezetett? - Ha a zenekar az Illés Klubnapok helyett lényegesen nagyobb gázsiért máshol játszik, akkor teljesen érthető a gazdasági ok. Vajon erről van-e itt nagyba szó? - Miért kellett az FG-4-nek szinte ingyen játszania a klubnapokon? - A Beatklub sokkal jövedelmezőbb? Szerintem is megérdemelnénk, hogy korrekt tájékoztatást kapjunk és ne csak találgassunk. " Most pontosan én is csak konkrét infókhoz szeretnék jutni, ahogy Te is írtad. Másrészt pedig amikor az FG-4 ügyeiben vájkált mindenki, akkor senki nem buzdított arra senkit, hogy hívja fel a zenekart személyesen, és arra hivatkoztatok, hogy ugye a klub ügyei mindenkire tartoznak. Akkor most miért kéne nekem meg minden belépni vágyónak személyesen érdeklődni a leendő egyesületről??? |
|
Előzmény: 18436, Goston |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.13 11:46:19 (Sze) 18436. |
Akkor hívd föl Indiánt!Én ha kacérkodom a gondolattal, hogy esetleg belépek egy egyesületbe, mert szimpatikusnak tűnik, de a fórumon nem kapok kielégítő választ mindenre, akkor megtalálom a módját annak, hogy megkeressem a szervezőt és személyesen is érdeklődjek, akár 17-én, akár előtte, akár utána, akkor, amikor ráérek. |
<< 1 >> |
|