Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.19 10:44:48 (K) 18536. |
No, ez akkor mégis publikus? Az igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy a négy fellépő közül egyedül az FG-4 profi zenekar a szónak abban az értelmében (is), hogy ez a főfoglalkozásuk. Nem mintha a produkció értékét ez önmagában befolyásolhatná, csak ha már gázsiról esett szó, ez mégsem mindegy. És még mielőtt bárkinek eszébe jutna megkérdezni, leszögezném, hogy nem profi zenekar esetében sem következik fentebbi gondolatmenetből az, hogy akkor ők rendszeresen ingyen kellene hogy játsszanak |
|
Előzmény: 18534, szürke bagoly |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.19 09:43:33 (K) 18534. |
Valóban szép gesztus , a bejelentés pillanatában meg is köszöntem id. Gyurinak , hiszen mögöttem állt a keverőpultnál , így azonnal tudtam reagálni , később ezt a buli végén a fiúknak is megköszöntem. Bár az igazsághoz hozzátartozik az is , hogy a többi zenekar eleve nem kért gázsit. A felmerülő szállítási és a profi hangtechnika , valamint a hangfelvétel költségeit pedig , számla ellenében fogja utalni az egyesület. |
|
Előzmény: 18533, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.19 08:53:38 (K) 18533. |
Ez viszont valóban szép gesztus volt az FG-4-től! Különösen jelen állapotukban.... | |
Előzmény: 18524, Bálint |
<< 1 >> |
|