Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.20 06:20:36 (Sze) 18544. |
"..és most Te jössz a sorban , akinek tudnia kell" ( LGT ) Idézet : LILIKE : Jujj, de fiatalka voltam még akkor , hát igen, az ember tapasztal és változik...szomorú dolog ez. A probléma jelen esetben az, hogy bár elvira hozzászólásai kötözködésnek tűnnek, há ugye nem azok. És ugye azért meglehetősen kulturál formában mondta el a véleményét... Kellemetlen kérdéseket tesz fel..hmm... Szó se róla, én sem bánnám, ha rakna fel képet, de úgy gondolom ezek a mondanivalói fontosabbak az "arcánál". Csak mindenkinek könnyebb és kényelmesebb kötözködésnek titulálni és elbagatellizálni. Ez ugye megint a szezon meg a fazon esete. De ez végül is természetes dolog, nincs is ezzel különösebb baj, csak elgondolkodtató... " Már - már tényleg elgondolkodtató , hogy vajon mi a problémád ? , hiszen néhány évig lelkes baráti kör tagnak vallottad magad. A védelmedbe vett - általad bizonyára nem ismert - J.Elvira pedig se nem kulturált , se nem tett fel számomra kellemetlen kérdést , hiszen sosem találkoztunk tudtommal , és/ha ez a találkozás megtörténne is , biztos minden kérdésére - akár egy nyílt vita során is - tudnék válaszolni. |
|
Előzmény: 18532, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.01.19 08:50:10 (K) 18532. |
Jujj, de fiatalka voltam még akkor , hát igen, az ember tapasztal és változik...szomorú dolog ez. A probléma jelen esetben az, hogy bár elvira hozzászólásai kötözködésnek tűnnek, há ugye nem azok. És ugye azért meglehetősen kulturál formában mondta el a véleményét... Kellemetlen kérdéseket tesz fel..hmm... Szó se róla, én sem bánnám, ha rakna fel képet, de úgy gondolom ezek a mondanivalói fontosabbak az "arcánál". Csak mindenkinek könnyebb és kényelmesebb kötözködésnek titulálni és elbagatellizálni. Ez ugye megint a szezon meg a fazon esete. De ez végül is természetes dolog, nincs is ezzel különösebb baj, csak elgondolkodtató... |
|
Előzmény: 18530, szürke bagoly |
<< 1 >> |
|