Színváltás: |
|
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.05.10 09:28:53 (H) 19101. |
Goston összegzésével egyetértek! A jó bulit a csaknem teltház is mutatta! Jó ez a megfogalmazás, a CBB-re, hogy klasszikus komolyabb könnyűzene . A Verkli akusztikus műsorán túl a Verkli záró fellépése is jól sikerült, a "mixből" néhány - külön még nem játszott - számot teljes hosszában is örömmel hallanék !!! Kata meg igen csak kidúdolta megát tegnap a közönségnek, profi volt Még a gitárhanghoz képest - szerintem - túlerősített ének sem tudott kárára válni a produkciónak (kivéve talán a Gershwin-szám egyes részeinél). Gratulálok és köszönjük a tegnapot. |
|
Előzmény: 19100, Goston |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.05.10 08:15:45 (H) 19100. |
Szerintem jó volt a tegnapi buli! Köszönet a főhősöknek, hogy eljöttek és a megkapó, értő füleknek szóló, akusztikus Verkli köszöntésnek, mondtam Magyar Lacinak, hogy szerintem még lesz ennek folytatása, hiszen tegnap csupa értő fül hallgatta. A Classic Beat Band kiválóan klasszikus komolyabb könnyűzenét játszott. Most különösen kiemelkedett Kata és a Dúdolók az egyébként is szokottan színvonalas szóló és duó produkcióik közül! Szerintem! |
<< 1 >> |
|