Színváltás: |
|
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.05.25 05:07:07 (K) 19175. |
Kedves Gigi! Ugyan én őrzöm a régi Illés kislemezeket valahol elpakolva, de fotót egyelőre nem tudok neked készíteni, ráadásul még én is, pedig nem mai pályás vagyok, már anno antikváriumban tudtam csak beszerezni némelyiket... Csupán jelezni szeretném, hogy voltak olyan kislemezek, amelyeknek az akkori forgalomban is változott a borítójuk, ezek főleg a táncdalfesztiválok borítói voltak. | |
Előzmény: 19173, Gigi |
Gigi | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.05.24 23:12:15 (H) 19173. |
Kedves Fórumozók! Azért írok, mert a segítségeteket szeretném kérni. Szeretném összegyűjteni az illés kislemezeket. Ehhez azt kellene látnom, hogy melyik kislemezhez, melyik EREDETI borító tartozik. Ugyanis, a lemezbörzén időnként lehet találni Illés kislemezeket, de mindenféle borítóban. Volna valaki, -akinek megvan az összes Illés kislemez-, aki elküldené nekem E-mailben a borítófotókat? Így gondolnám: borítófotó, alatta a két szám címe és a lemezszám. Talán ez nagy munka, de nekem mégis nagy segítséget jelentene, mert így tudnám, hogy mit keressek. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdvözlettel: Gigi |
<< 1 >> |
|