Színváltás: |
|
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.12.08 17:04:34 (Sze) 19965. |
- "Az Ének a csodaszarvasról" című mű cd-n is megjelent, belső reprezentációs céllal. Kereskedelmi forgalomba nem került. - A '96-os hármas Illés koncerten 6 angol dalt játszottak, "saját maguk előzenekaraként". Ezek nem jelentek meg semmilyen formában jogi és "gazdasági" okok miatt (sajnos). - "Nem érdekel, amit mondsz" című dalt felvették a repertoárba, de a főpróba után eldöntötték, hogy nem kerül bele a végleges koncertprogramba. - "A hold és az ember" című dalt 1969-ben játszották a koncerteken, mint zenekari szám. Ez szintén nem jelent meg hanghordozón. Az erről készült sztorit olvashatod a könyvben. - Dániában valójában megjelent egy Fonográf kislemez , nagylemez és egy műsoros audio kazetta. Ez a gyűjtők féltve őrzött kincse. - Münchenben egy PUB-ban valóban játszott a Fonográf. Erről készült egy felvétel, amelyet annak idején Herskovics Iván műsorában lehetett hallani, melyet a Fonográf együttesről készített. |
|
Előzmény: 19963, Illésfan |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.12.08 15:22:11 (Sze) 19964. |
"Valamint Tolcsvay László honlapja említ egy ilyen felvételt : Fonográf koncert München (1980) ez valóban létezik ??" Nem, kizárt, hogy létezzen, ha TL honlapján meg van említve. |
|
Előzmény: 19963, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.12.08 15:01:00 (Sze) 19963. |
A film nekem is megvan, de azt hittem cd-n is kijött. :\ Mindegy. Azért köszönöm. Egyébként az 1996-os Illés koncert(ek)-en előadtak néhány angol dalt... azok valahol fellelhetők még kép-vagy esetleg hanganyag formában ??? Nekem csak a Cadillac, a Love Me Do és a Yellow Submarine van meg filmen, és abból vágtam le ezt a 3 dalt, de sajnos mono. :| Van egy olyan könyvem, hogy Illés jelentés '96... ebben az áll, hogy a " NEM ÉRDEKEL, AMIT MONDSZ " című dalt is előadták 96-ban... erről nem találtam máshol semmit.. ez igaz ? Az Énekelt Történelem című könyv pedig említ egy olyan felvételt, hogy " A HOLD ÉS AZ EMBER " erről tudtok valamit ? És van még itt valami : Fonográf - Words are Leaving (SzL-BJ) Fonográf - Lost Illusions (TL-BJ) Állítólag Dániában(?) megjelent kislemez. Ismeri Valaki ?? Valamint Tolcsvay László honlapja említ egy ilyen felvételt : Fonográf koncert München (1980) ez valóban létezik ?? bocsi a sok kérdésért, csak kíváncsi vagyok . Üdv.: Roland |
|
Előzmény: 19948, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.12.07 08:04:29 (K) 19948. |
Szia Roland! Az "Ének a csodaszarvasról" c. film DVD-n jelent meg. Budapest Film Kft. 1013 Bp. Attila út 13/a T:06/1 224-5600 Remélem sikerül! |
|
Előzmény: 19947, Illésfan |
<< 1 >> |
|