Színváltás: |
|
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.12.08 15:22:11 (Sze) 19964. |
"Valamint Tolcsvay László honlapja említ egy ilyen felvételt : Fonográf koncert München (1980) ez valóban létezik ??" Nem, kizárt, hogy létezzen, ha TL honlapján meg van említve. |
|
Előzmény: 19963, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.12.08 15:01:00 (Sze) 19963. |
A film nekem is megvan, de azt hittem cd-n is kijött. :\ Mindegy. Azért köszönöm. Egyébként az 1996-os Illés koncert(ek)-en előadtak néhány angol dalt... azok valahol fellelhetők még kép-vagy esetleg hanganyag formában ??? Nekem csak a Cadillac, a Love Me Do és a Yellow Submarine van meg filmen, és abból vágtam le ezt a 3 dalt, de sajnos mono. :| Van egy olyan könyvem, hogy Illés jelentés '96... ebben az áll, hogy a " NEM ÉRDEKEL, AMIT MONDSZ " című dalt is előadták 96-ban... erről nem találtam máshol semmit.. ez igaz ? Az Énekelt Történelem című könyv pedig említ egy olyan felvételt, hogy " A HOLD ÉS AZ EMBER " erről tudtok valamit ? És van még itt valami : Fonográf - Words are Leaving (SzL-BJ) Fonográf - Lost Illusions (TL-BJ) Állítólag Dániában(?) megjelent kislemez. Ismeri Valaki ?? Valamint Tolcsvay László honlapja említ egy ilyen felvételt : Fonográf koncert München (1980) ez valóban létezik ?? bocsi a sok kérdésért, csak kíváncsi vagyok . Üdv.: Roland |
|
Előzmény: 19948, G.TIBI |
<< 1 >> |
|