Színváltás: |
|
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.13 17:01:21 (Csü) 20168. |
1. Nem láttam a megszüntetett hozzászólást, tehát nem tudom, sértő volt e, bántó volt e. 2. A szó valóban veszélyes fegyver, de ki az, aki fegyvertelen? Az is fegyvertelen, aki nem mondhatja el a véleményét. Aki a saját véleményét írja le, az nyilván olyan amilyen. Másoknak tetszhet is, meg nem is (el is lehet határolódni tőle)! De mindenképpen az ő véleménye! Vagyis nem a Fórumozóké, nem a Klubé! Tehát, nem tudok egyértelműen örülni, ha valakinek töröljük a véleményét. 3. A szélsőséges megnyilatkozások engen is irritálnak, bár tudom, emberi érzékenységtől is függ, kinek hol kezdődik a szélsőség. 4. Ismétlem, nem tudom, mi volt a törölt szövegben, nem akartam senkit sem bántani, megbántani a fentiekkel, ami az én véleményem. |
|
Előzmény: 20156, Zsofi |
benzol | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.12 10:09:56 (Sze) 20160. |
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy véleményem szerint -elkerülendő a határokon való felesleges polémiát- minden politikai jellegű megnyilvánulástól el kell határolódni, ha már el kell. Nem csak egy szélsőségtől illetve annak titulált véleménytől. | |
Előzmény: 20156, Zsofi |
Zsofi | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.11 23:18:33 (K) 20156. |
Megkérem a klubvezetést és az adminokat, hogy az alábbi hozzászólás törlésével tegyék egyértelművé elhatárolódásukat az alábbi véleménytől az egész klub nevében, valamint így erősítsék meg, hogy a fórumon nincs helye a szélsőséges politikai megnyilvánulásoknak. "A szó veszélyes fegyver, s van, aki fegyvertelen." |
<< 1 >> |
|