Színváltás: |
|
Bálint | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.02.13 11:19:03 (V) 20330. |
Így igaz, a zene megmarad Én a szombati HBB utolsón voltam, nagy koncert volt, s mint tudjuk itt egészen telt a ház! Bennem azért néhány kritikai észrevétel is lappang, de nem ez a lényeg. |
|
Előzmény: 20328, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.02.13 08:04:18 (V) 20328. |
1978-ban a MOM-ban voltam elöször Hobó koncerten, ahol Tolcsvay Laci volt szájharmonikájával a vendég. 33 év alatt a HBB óriásit fejlődött. Nagyszerű zenészek. " A zenekar búcsúzott, a zene megmaradt." |
|
Előzmény: 20324, Joly |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.02.12 20:21:44 (Szo) 20324. |
Klubtagok! Tegnap este fergeteges, szinte teltházas koncertet adott a Sportarénába Hobo. Az eredetileg meghirdetett igazi búcsúkoncert ma van, de a nagy érdeklődésre való tekintettel péntekre is szerveztek egyet. Jól tették. A közönség nagyon hálás volt, mert azt és úgy énekeltek, ahogy azt elvárták tőlük. Az Aréna egész közönsége végig énekelte velük az egész estét. A technika és a háttérvetítés is a helyén volt. Azt eddig is tudtuk, hogy Tátrai a legjobb gitáros, de tegnap este kiderült, hogy még annál is jobb. Nagyon jól éreztem magam, super volt a buli. Aki teheti, ma legyen ott. Nem fogja sem megbánni, sem elfelejteni. |
<< 1 >> |
|