A tegnapi Illés Klub után, ma nehéz napom következett, ezért csak most jutok íráshoz.
Kritikával kell kezdjem, az indító Nagy Sándor félplayback-je nem sikerült igazán jóra, de utána aztán nem lehetett panasz.
A Nemkizárt - amellett, hogy nekem már nem kellett bizonyítaniuk képességeiket - igazán jó startot vett a klubban, nem csak a későbbi fellépő zenkarok tagjaiból, nem csak a közönségből, de zenei újságiró is elismeréssel nyilatkozott produkciójukról. No meg az sem mellékes, hogy több ráadást is kellett játszaniuk debütálóként. Csak így tovább Nemkizárt!!! És jöhet több Illés-szám !
A Kistemplomosok hozták a tőlük már itt a klubban megszokott színvonalat (nem Illés ráadásokkal), s az ő programjuk közben érkezett Levente és Szabolcs.
A Verkli kezdése előtt Tibi rövid kis bemelegítő beszélgetést kerekített Tiba Sanyival, aki ezúttal a Verkli háromfős csapatát egészítette ki remek dobolásával. Szokásomhoz híven nem tudom magamban tartani, hogy nekem kicsit hangos volt a dob. A kitünő Illés-nóták közepette aztán a Kéglidalba beszállt Levi és Szabolcs is, így ezúttal eredeti hangon szólt a "Sok kérdést már megoldottunk..." és a "Nem szól ránk a házmester/házmajszter/viciné" ! A ráadás a végén a Verkli műsorából sem maradhatott el.
A kellemesre sikerült est zárásaként Tibi a "szép volt fiúk" tetszésnyilvánítást kiegészítette: "és lányok!", ami a Nem kizárt éneklő, fuvolázó, vokálozó lányainak szólt.
Köszönjük mindenkinek
|