Színváltás: |
|
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.10.17 20:07:54 (H) 21181. |
Persze Goston, arra gondoltam csak elírtam . Október 14-én a Bónyaiban remek és felejthetetlen este volt egyik KZS-s csapattársunk születésnapja alkalmából, ahol a fb-os Koncz-csoport és az Illés kluboschok együtt nótázhattak az ABSZ-szel, jelesül a KZS-csoport igen nagy lelkesedéssel fújta a régi Illés, Fonográf, Tolcsvay nótákat, nem is beszélve a néhány régi Koncz-slágerről . A 2008-as KZs-kiállítás óta a legjobb alkalom volt a KZs-s rajongótábor és az Illésesek kellemes találkozására. Az est fénypontja volt, mikor Szabolcs az ünepeltünknek elénekelte a Vén vagyok akár a föld-et, 100 év helyett 30 éves szövegverzióval. Ritka jó és fergeteges hangulatú este volt, köszönet a zenekarnak, Szabolcsnak, az Illés kluboschok társaságának és Zsófinak, Andrásnak a fő szervezőknek. Fotókat Goston el tudja a fb-ról hozni, illetve alkalomadtán küldöm Tibinek... (Kicsit le vagyok maradva mert a gépem kapacitása sokkal kisebb, mint az én fotótöltögetési mániáim.) |
|
Előzmény: 21167, Goston |
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.10.13 22:00:30 (Csü) 21167. |
Bora, Te biztos nem haragszol a kiigazításért: Kossuth-díjas kántor | |
Előzmény: 21161, Borella |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.10.13 18:06:13 (Csü) 21161. |
Az imént ment az ATV-n a Hazai turizmus - ATV: Csütörtök (Október 13.) 17:05 - Hazai üdülési és szabadidős lehetőségek sorozat keretében a Kisoroszit bemutató promóciós film. Azon túl, hogy egy igazán szépséges, egységes hagyományos arculattal rendbehozott házaival mesébe illő kis települést ismerhettünk meg, jelesebb lakóival, turisztikai lehetőségeivel együtt, a kisoroszi templomot Lajos felesége, Makkai Lilla mutatta be, mesélt kicsit az életükről, hogy kerültek Kisorosziba, hogy vezették a templomot, milyen sok vendégük volt az évek alatt, ahogy a látogatók mondták: nem minden református templom mondhatja el, hogy Kossuth-díjas lelkésze van. |
<< 1 >> |
|