Színváltás: |
|
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.12.03 11:25:02 (Szo) 21378. |
szerintem ez nem így van kedvenc művészeink/zenészeink egy része egyszerűen túl jól él ezért nem találkozik a hétköznapok problémáival, hétköznapi helyzetekkel, olyan konfliktusokkal melyet a közönség hétköznapiként él meg kedvenceink nagy része mára már csak az uralkodó/élősködő elit által elővezetett elméletekkel és luxusproblémákkal van napi kapcsolatban ezért szinte mindegyikük késői lemezei csak tiszteletből vannak a közönség polcain a korai klasszikusok mellett a szövegek és az üzenet eltávolodtak a közönség által megélt valódi világtól a gyakorlatban ez úgy valósul meg, hogy például Tini új lemezén többek között a köztársaságért emel szót és a szélsőjobbtól óv miközben a Tini évtizedek óta szerető közönség nagy részét nem érdekli a köztársaság, hanem csak megélni/túlélni szeretne, illetve nem a szélsőjobbtól fél, hanem egyes kisebbségiektől természetesen ezt senki sem mondja ki így rajongó-sztár találkozók esetén marad a kínos témakerülés és a békés "közös" múltbarévedés |
|
Előzmény: 21376, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.12.02 14:43:40 (P) 21376. |
"Azt sem szeretem, hogy aktívan politizál," Ha csak az időjárás jelentést nézné a TV-ben - ami az egyetlen politikamentes műsor -, akkor miről szólnának a dalai? |
|
Előzmény: 21371, Soós Adrienne |
Soós Adrienne | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.12.01 18:11:24 (Csü) 21371. |
Sziasztok! Sajnálom Tinit, hogy elbagózta a hangját. Szerintem nem nagyon van már hangja. Azt sem szeretem, hogy aktívan politizál, melyet K.ZS. már nem tesz meg. Nagyon jó volt múltkor az Infó Rádóban, de jól beolvasott a kereskedelmi TV csatornáknak és politikusoknak is! Sokat változott Zs. előnyére. |
<< 1 >> |
|