Színváltás: |
|
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.01.07 15:42:58 (Szo) 21547. |
Mivel 2012-ben 50 ÉVES A BEATLES, ahogy Tibi már említette alább, így talán nem veszi senki zokon, ha idén egy kicsit több szó esik itt a Fórumon róluk, illetve a tagokkal kapcsolatos eseményekről, és az ott fellépő vendégművészekről. Billy Preston-ról többek között annyit lehet tudni, hogy „A hatvanas évek közepén ismerkedett meg a Beatles tagjaival, majd a személyes ismeretségből szoros munkakapcsolat alakult ki. Hasznosan és visszafogottan működött közre a Beatles 1968-as "fehér" albumán, a "Let It Be" című lemezen és a Beatles-korszak vége felé keletkezett Get Back felvételeinél.” Azóta már Billy Preston is az égi zenekarban játszik George-dzsal és John-nal, ugyanis 2006-ban halt meg. Itt van egy erről szóló cikk: http://www.origo.hu/nagyvilag/20060606elhunyt1.html |
|
Előzmény: 21545, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.01.06 16:24:20 (P) 21545. |
Nekem is az eredeti a kedvencem, illetve a Concert for George-féle változat, amelyben Billy Preston énekel szólót. Szerintem ez utóbbi még az eredetinél is jobb és sokkal érzelmesebb...talán az alkalom miatt... http://www.youtube.com/watch?v=VvH6fxP5hMo Érdemes megnézni az előadókat is: -Dhani Harrison -Ringo Starr -Eric Clapton -Paul McCartney -Tom Petty -Jeff Lynne -Jools Holland -Albert Lee -Sam Brown -Gary Brooker -Joe Brown -Ray Cooper -Andy Fairweather Low -Marc Mann -Ravi Shankar -Anoushka Shankar -Monty Python -Tom Hanks Azért ez egy nem semmi csapat! |
|
Előzmény: 21510, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.12.30 12:38:03 (P) 21510. |
Hát .....istenem, ők is szerették. Felismerték, hogy mi a jó! Nekem az eredeti messze a legjobb ebben az esetben. Szerintem, bár nem vagyok szakértő, az lehet a gond, hogy egy koncert általában sokkal hosszabb, mint ami egy DVD vagy CD lemezre ráfér, ezért csak a javát válogatják ki, hogy mi kerüljön fel a DVD-re vagy a CD-re. Persze a rajongók azt szeretnék, ha a koncert teljes anyaga felkerülne. |
|
Előzmény: 21509, Illésfan |
<< 1 >> |
|