Színváltás: |
|
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.02.09 23:52:24 (Csü) 21676. |
Biztos megvan az oka, ha megveszi közel 5000 FT-ért, aztán meg el akarja adni...ő tudja. Van egyébként sok LP is fent a Vaterán... Nagyon szívesen, én ugyan nem töltöttem le, csak ellenőriztem a linket, de ahol találtam, többen is írták, hogy jelszót kér és a feltöltő ezt írta ki...gondoltam biztosra megyek. Egyébként van egy olyan könyv, hogy 303 magyar lemez, amit hallanod kell mielőtt meghalsz. Ismeri valaki?? Vannak benne érdekes dolgok a lemezekről?? Esetleg érdemes megvenni?? Nézegettem a Bookline-n és ráakadtam... |
|
Előzmény: 21675, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.02.09 22:26:15 (Csü) 21675. |
Hááát .... ezek a fiatalok! Nem akarnak állni, míg futnak a percek. Ha nekem meglenne CD-n, én már előre látom, hogy nem akarnék megválni tőle, így nem is értem azokat, akik a Vaterán kínálják. Mert ami jó, azt nem lehet megunni, szerintem. Ha hozzád került, akkor legalább most már jó kezekbe került, mert az eredeti tulajdonosa úgy látszik, nem tudta értékelni Illés Lajos munkáját, ezért tudott megválni tőle. Köszi a linket addig is, amíg megjelenik a hivatalos CD, nekem nem is kért jelszót. |
|
Előzmény: 21674, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.02.09 19:12:22 (Csü) 21674. |
Kedves cseresznyevirág! Nemrég, amikor én is meg akartam venni, én sem találtam sehol, még később sem, így aztán csak egy lehetőség volt, mégpedig a Vatera (/hasonlók). Aztán ott találtam is egyet és azt vettem meg. Addig, amíg nem találsz valahol, megkerestem neked a neten. Innen le tudod tölteni mindkét CD-t: http://www.4shared.com/file/na5IwyV9/Ills_-_In_Memoriam_Ills_Lajos_.html a jelszó: Little Lion |
<< 1 >> |
|