Színváltás: |
|
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.19 23:19:05 (K) 22346. |
"Két rövid Illés (Lajos) storyt, "kis színest" szeretnék Veletek megosztani" Csak kettőt? Most nyomnom kéne egy lájk-ot, ha lenne (nem baj, szeretem ezt a fapadost minden cifraság nélkül ). De mivel itt nincs "like" gomb, ezért szöveges válaszban írom meg, hogy nekem nagyon tetszik mindkettő, és jöhet a többi is, amint eszedbe jutnak a régi szép idők, és amelyről koromnál fogva lemaradtam. |
|
Előzmény: 22327, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.06.14 15:52:56 (Csü) 22327. |
Az elmúlt napokban többször szóba került az ARCHÍVUM. A legújabb relikvia egy 1971-es ILLÉS plakát, egy EGYETEMI SZÍNPADI koncertről, - hónap és nap meghatározás nélkül. Bekerült az ARCHÍVUM - ILLÉS 1965-73 részbe. Pár napig látható lesz a HÍREK-ben is. Itt jegyzem meg, hogy az ILLÉS technikusok Jánossy Béla és Győző nem nagyon szerették az Egyetemi színpadi bulikat, mert az emeletre kellett cipelni a "cuccot". Két rövid Illés (Lajos) storyt, "kis színest" szeretnék Veletek megosztani: - Lajos egy szerdai klubnapon közölte Leventéékkel, hogy megszűnt az ADÓHIVATAL. A Fiúk visszakérdeztek: - Hogy hogy? Mire Lajos: - Megkaptam az utolsó felszólítást. - Lajos mint köztudott Kisorosziban lakott. A 90-es évek elején még nem volt telefon a Parókián, viszont a bejáratnál - az utcán - volt egy telefonfülke, melynek volt egy száma, amit fel lehetett hívni. Amikor megcsörrent a "telefonfülke", Lajos kutyája el kezdett ugatni, mire Lajos kiment a fülkéhez.....így lehetett bulit szervezni. |
<< 1 >> |
|