Színváltás: |
|
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.07.18 13:49:37 (Sze) 22423. |
Megyek és viszek néhány cseszneki érdeklődőt is magammal ! | |
Előzmény: 22412, G.TIBI |
Speci | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.07.17 19:18:36 (K) 22416. |
Most már tudom, hogy nem szeptember 21.-én lesz a kirándulás. Ennek ellenére is jelentkezem rá! Várom az idöpontot, hogy annak ismeretében tudjam alakítani a porgramomat! Remélem szeptemberben találkozunk a Pilisben. |
|
Előzmény: 22412, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.07.17 16:24:02 (K) 22412. |
Kedves Speci, Goston és a többi "Túrista"! Levente szeptember 20-tól 2 héten át lesz a Holdvilág árokban. Elsősorban Levivel kell majd egyeztetnünk időpontot, hogy Ő mikor tudja fogadni a klubos "társulatot". Közéleti- és családi elfoglaltságai, valamint a hétvége nem mindig alkalmas a látogatásra. A szeptember 21-e viszont nekem nem jó, mert akkor lesz a 40. érettségi találkozóm, amelyen fontos megjelennem. Itt jegyzem meg, hogy egyik tanárom, azt mondta nekem, hogy én "semmire sem fogom vinni az életben (ami be is következett, de nem bánom), egy talicskán fogom tolni Illéséknek a nagybőgőt...!" Szeptember közepén Leventével egyeztetünk egy időpontot és azt tesszük közzé a Fórumban. Addig is várjuk a jelentkezőket! A találkozásig Mindenkinek jó pihenést, jó nyaralás! Majd találkozunk valahol valamikor....... a Szigeten vagy a Pilisben! |
<< 1 >> |
|