Képes, videós összefoglalók már megjelentek, most néhány szó a tegnapi buliról a zeneszerető hallgatótól.
Az Illés Klubnak az "új" helyen megtartott első estjéhez méltó volt a tegnapi fellépők sora, a nézők közt megjelenő Levente és Szabolcs, az egykori road, Béla, a körhöz kötődő zenekarok képviselői és a lelkes közönség.
Az FG-4 hol az előtérben, hol kísérőként, de mindenképpen HiFi módon (értsd IFi és FoFi, azaz Illés Fidelity és Fonográf Fidelity, Tehát hanghűséggel) tartotta vállán a műsort, örültem néhány ritkábban hallható számnak: Az a lány, akit szerettem, RnR Rézi, Menekülés.
A néhány számmal fellépő Simon Boglárka színesítette a műsort és nem csak a Színes ceruzákkal, hanem egyéb dalokkal is a szokott módon a helyén volt!
Tocsvay László külön értéket képviselő, igényes előadással adta a középső blokkot, kiemelem a szájharmonika-szólót , a nem tudom hanyadik ráadásként szólóban énekelt Békét és reménységet című számot, valamint Szabolcs születésnapi köszöntőjét. Egyéni problémám, hogy az Első villamost én már kicsit unom, tudom, a közönség meg várja és elvárja. Tényleg, Laci, nem lehetne egy második villamost csinálni, vagy utolsó villamost, ami az éjszaka utolsónak indul?
A méltó Tolcsvay-siker, a ráadások után rövidebbre sikerült az FG-4 befejező blokkja, szívesen hallgattam volna tovább a fiúkat is! Remélem, a következő Illés Klub bulin ismét hallani lehet majd Őket, mert az Illés Klub így az igazi, ha itt van az FG-4 .
Végül már csak zárójelben, de nekem ez is hozzá tartozott a tegnapi estéhez, kicsi üröm a végén és ez már csak kulisszák mögötti dolog, a koncert után nem találtunk rá a kis szállítókocsira, így az FG-4 cuccaival többet szenvedtek a fiúk. Bízom benne, hogy következő alkalomra lehet javítani a szervezésen.
|