Színváltás: |
|
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.01 10:50:51 (H) 22790. |
Mélyen egyetértek az előttem szólókkal! Fantasztikus, igazán a felejthetetlen kategóriába tartozó este volt Tolcsvay Laci és az FG4 koncertje (sajnos Galla Miklós műsoráról lemaradtam, majd legközelebb). Azok közé az élmények közé tartozott, amik ritka kincsek a mai mindennapjainkban. Mintha valóban, ez a negyven év, amit Fazék nem talál, összefolyna egy örök hangzásba, ami a fiatalságunkat, életünket jelentette. Tolcsvay azon ritka személyiségek egyike, aki megőrizte fiatalos habitusát, virtusát, energiáját és főleg lázadását, ami ma már alig jellemző vagy inkább egyáltalán nem a fiatalokra. Köszönet és hála a régi kedves dalokért, a fantasztikus hangzásért, a most is fiatalon csillogó énekhangért, az áradó ZENÉÉRT, a hihetetlen hangulatért. Az Első villamost én nem unom és soha nem is fogom unni, nagyon szeretem, az örök pesti vagy budai (mindegy) hajnali hangulat, ahogy a szürke reggeleink csikorgó villamos hangjából Tolcsvay lírát, költészetet varázsol és mindenki elnémul. Nagyon jól éreztem magam, jó volt veletek harsogni a régi és örök számokat! Sajnálom, hogy Levente épp az előtt rohant el édesanyjáért (ezt Szabolcs közölte a reklamáló tömegekkel), mikor Tolcsvay Laci a színpadra invitálta, biztos fergeteges duó lett volna az övék. Remélem, bepótolják!!!!!! Legyen még ilyen esténk, ezt kívánom! Remélem, mindenki aki fotózott, filmezett beleadja az anyagait a nagy közös Archívumba (az archívos mindig megszólal belőlem). |
<< 1 >> |
|