Színváltás: |
|
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.22 19:36:53 (H) 22944. |
Most megnéztem újra én is az MTVA Videotárában, azon belül is kiválasztottam a Kategóriák közül az MTV Retro-t, majd a keresőbe beírtam Metronóm. Egyelőre úgy tűnik, csak ez van fenn: Metronóm ’77 - Döntő, 2012. október 20. 17:39 Ezt tegnap néztem meg abban a hiszemben, hogy bár az elődöntőt nem láttam, de legalább a lényeget majd fogom látni. Az a benyomásom volt, hogy ez csak valószínűleg az első része a döntőnek, mivel hiába vártam a végén az eredményhirdetést. Szóval azóta is csak ez van fenn. Majd még holnap is rápillantok, hátha fenn lesz a második része a döntőnek. A YouTube-on már régóta tudom, hogy fenn van a döntőnek az a része, amelyet Antal Imre úgy konferált be, hogy a döntő utolsó dala: Illés Lajos - Görgey Gábor: Hogyha egyszer - „Új” Illés zenekar Érdekes lesz majd, ha végig láthatom a teljes felhozatalt, és megtudom, kiket győztek le az „Új” Illésék. Majd ennek is eljön az ideje, csak türelemmel ki kell várni. Addig is jó nosztalgiázást Mindenkinek! |
|
Előzmény: 22940, Borella |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.22 09:06:20 (H) 22940. |
Én láttam akkor is, most is, a kettő között nem sajnos, mivel most ismételték először azóta, legalábbis nem tudok róla, hogy így egészében leadták volna a műsort. Azonban a rádió-televízió műsorban nem volt benne (se neten, se újságban), jó kis "merénylet" volt a királyi részéről ez is és a múltkori teljes Táncdalfesztivál adás is, nehogy rá lehessen készülni. Eddig még az mtv videó műsortárában sem találtam, de lehet, hogy idővel felteszik. Koncz Zsuzsa fellépése a döntőn a YT-ra felkerült nem olyan rég. |
|
Előzmény: 22932, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.10.20 13:56:31 (Szo) 22932. |
Ugye jól emlékszem, hogy a Metronóm 77-en nyert első díjat az "Új" Illés együttes a "Hogyha egyszer" című dalával? Jó lenne látni Levit olyan fiatalon a zsűriben. Olyan jó lenne, ha el tudnád küldeni a műsor link-jét. 9 éves voltam akkor, és nem emlékszem arra, hogy láttam volna a műsort 1977-ben. |
|
Előzmény: 22926, Borella |
<< 1 >> |
|