Színváltás: |
|
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.11.19 22:11:48 (H) 23088. |
A Lángoló gitárok magazinban az "EZ AZ UTOLSÓ CD-FORMÁTUMÚ ALBUM, AMIT ELKÉSZÍTEK" című interjút Bródy Jánossal egészen rendkívüli jónak találtam, így gondosan el is mentettem a Bródy interjúk gyűjteményemben, ami tényleg nagy szó, mivel én alapvetően Levi-rajongónak nevezném magam. Persze jól tudom, hogy EGYÜTT alkottak maradandó, igazán nagy dolgokat, amikor "egy test, egy lélek"-ként gondolkoztak. Ahogy Bródy fogalmaz az interjúban: "A későbbiekben is előfordult, hogy nagyon együtt voltunk, az István, a király idején szinte „egy test, egy lélekként” gondolkoztunk, és volt, amikor nagyon rosszul jöttünk ki. Éppen ezért ma is úgy gondolom, hogy a kettőnk kapcsolatában még bármi elképzelhető a jövőben." Kíváncsian várom ezt a "bármi"-t. "Csodálom a technikai innovációt. Az új művészeti műfajokat általában megelőzik a technikai találmányok, és a rockzene se jöhetett volna létre az elektronika és hangrögzítés forradalma nélkül." - mondta az interjúban a Mester. Mivel a Mester vonzódik az új technikai megoldásokhoz, ezért én is úgy gondoltam, hogy legfőbb ideje utánajárnom bizonyos dolgoknak. Ennyi bevezető után a műszaki topic-ban folytatnám inkább, mert ez így van rendjén. Remélem UMMAGUMMA is odalapoz, mert elsősorban tőle várom a válaszokat a kérdéseimre. |
|
Előzmény: 21743, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2012.02.29 12:38:02 (Sze) 21743. |
Bródy János-interjú a Lángoló Gitárok magazinban. |
<< 1 >> |
|