Színváltás: |
|
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.01.02 14:16:25 (Sze) 23325. |
Nagy kár, illett volna felvenni! Talán a hanganyagot felvették... bár annyira nem ismerem Rózsi életművét, hogy tudjam, mennyire szokott koncertlemezeket kiadni...talán. Ha már videó nem lesz, legalább ez lenne... na mindegy. Köszönöm a felvételeket, meghallgattam őket, nagyon jók! |
|
Előzmény: 23323, erga |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.01.02 13:48:09 (Sze) 23324. |
Sajnos sem a királyi(M 1), sem a Duna TV akik hazánkban egyáltalán koncert közvetítésekkel foglalkoznak nem rögzítették az eseményt. A kereskedelmi televíziók másban gondolkodnak.(Megasztár, The Voice, X Factor). Két Kossuth díjas előadóművész rock történeti, egyszeri, és megismételhetetlen produkciót alkotott. Ezt dokumentálni kellett volna az útókor számára. |
|
Előzmény: 23323, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.01.02 13:01:51 (Sze) 23323. |
Sajna nem láttam kamerákat, legalábbis olyanokat nem, amik rendes felvételt készítettek volna. Volt ugyan néhány felvevő, de azok leginkább csak a kivetítőre küldték a képet, és az operatőrök sem voltak valami ügyesek, mindig lekéstek a lényegről. Kizártnak tartom, hogy kiadják az anyagot, mint koncertvideó. A felvételeim: link A dalok alapvetően a sztenderd hangszereléssel szóltak, úgyhogy gitárpárbaj alatt inkább a látványt értem: a két gitárhős szorosan egymás mellett, összedugott fejjel tépte a húrokat időnként. |
|
Előzmény: 23321, Illésfan |
Illésfan | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.01.02 00:09:58 (Sze) 23321. |
Remélem, hogy készült rendes videofelvétel is a koncertről, mert sajnos nem lehettem ott. Jó lenne, ha valamikor leadná a TV... Viszont addig is a magam részéről érdekelne az a telefonos felvétel (elsősorban a gitárpárbaj miatt is), ha még áll az ajánlat. |
|
Előzmény: 23305, erga |
<< 1 >> |
|