Bobike | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.02.26 17:20:52 (K) 23605. |
Kedves Borella! Én sem akartam senkit megbántani, mert az az alapelvem, ha már az egész országban ez a két klub működik, ne legyen súrlódás a tagok között. ![]() Az az igazság, hogy én utoljára két éve voltam ebben a művelődési házban, és akkor még teljesen más volt az elrendezés. Ezt a felújított műv. házat még nem láttam, és nem tudtam előre pl. hogy milyenek a helyviszonyok, mekkora a nézőtér, van e tánctér stb. Az előzményekhez hozzá tartozik, hogy az elejétől sőt még egy kicsit hamarabb is ott voltunk, és a lányom kb. egy órát illedelmesen végig ült mellettem, és várta, hogy elkezdődjön a koncert. Talán a várakozásba is belefáradt egy kicsit, bár az elején a népszerű Fonográf dalokat végig "nyomta" a zenekarral. Eredetileg úgy terveztük, hogy a steel bemutató tervezett végéig, este 10 óráig maradunk, de itt volt egy kis csúszás, ráadásul, a férjem is csak 11 körül érkezett meg értünk, így ha akartunk se tudtunk volna hamarabb hazamenni. ![]() De összességében véve tényleg szép zenéket hallottunk, és jól éreztük magunkat, volt egy kis country fesztivál feeling-je az egésznek, ahol valaha -szintén állandó közönség voltunk. ![]() Üdvözlettel: Bözse |
|
Előzmény: 23604, Borella |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.02.26 12:23:43 (K) 23604. |
Kedves Böbike! Nem akartalak megbántani és elnézésedet kérem, ha így lenne. Pistát messziről (levelezőként) ismerem és nagyon tisztelem a miskolci klubot és munkáját, ahová sajnos még nem jutottam el. Azt is el tudom képzelni, hogy ott nagyon otthonosan zajlanak a dolgok. Én nem ismerlek és azt sem tudtam, hogy ilyen messziről jöttetek. A kislányod valóban nagyon bájos, mint írtam is, és az is lehet, hogy ha a Szíj Melinda-"mamák" nem borítanak ki ennyire a szűnni nem akaró nyüzsgésükkel, nem is zavart volna a kislány, de így együtt minden túl soknak tűnt, főleg hogy elvonta sokszor a zenéről a figyelmemet, ami - ahogy Fazék nagyon érzékletesen leírta - rendkívül jó és különleges élmény volt. Sajnálom, remélem szép élmény marad számodra is, legközelebb talán jobban alakul a "csillagok állása". |
|
Előzmény: 23597, Bobike |
Bobike | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.02.25 19:23:36 (H) 23597. |
Kedves Borella! Most már akkor én is leírom a véleményemet, bár nem akartam. Molnár Erzsébet vagyok a miskolci Illés klubból. Az "anyuka" a kislányával. Elnézést kérek ha zavartunk, csak azért bátorkodtunk a klubba elmenni, mert a pestiek is sokszor meglátogatnak bennünket, és gondoltuk hogy viszonozzuk. Ezért utaztunk a viszontagságos időjárás ellenére 220 km-t. Egyébként -és remélem a miskolci klubtársaim is megerősítenek ebben- a miskolci klubba rendszeresen elvisszük gyermekeinket is magunkkal, állandó résztvevők a lányom mellett, a zenészek, a klubvezető gyerekei, unokája. Együtt táncolnak velünk, vagy játszanak az előtérben, amíg mi zenélünk a színpadon. És eddig még soha senkit nem zavartak. A lányom itt is csak táncolni szeretett volna, azért ment ki néha az előtérbe, mert mondtam neki, hogy odabent nem szabad. De bocsánat-még egyszer. Tudom, hogy mi "csak" a vidékiek vagyunk, de ha hozzánk Pestről érkeznek a klubba, óriási szeretettel fogadunk mindenkit. Mező Pisti még a mikrofonba is köszönteni szokta a Pestről érkezőket. Ha nem lett volna néhány kedves régi country fesztiválos ismerősöm, a kutya nem szólt volna hozzánk . De azért jól éreztük magunkat, köszönjük!!! És lehet nyugodtan elítélni, én vállalom a nevemet: Molnár Erzsébet Bözse |
|
Előzmény: 23588, Borella |
<< 1 >> |
|