Monty Python Reunion 2013 - The Graham Norton Show
"A pár héttel ezelőtti sajtótájékoztató óta most állt össze először újra a Monty Python csoport. Graham Norton műsorában ültek egy kanapén. Cleese megint kilépett egy pár másodpercre, de aztán visszajött négykézláb. A júliusi műsorok főként a nagy slágerekből fognak állni. Az est címe: One Down, Five To Go, azaz Egy meghalt, még öt van hátra."
"Kicsit bővebben a Graham Norton - Monty Python találkozóról (levelek, faxok és telefonhívások ezreit kaptam, hogy írjam le, miről volt szó az interjúban) Graham Norton azt is előhozta a műsorában, hogy amikor öt, újraegyesülésről beszélő férfi ül a kanapéján, azok általában fiúzenekarok. Úgyhogy hozott néhány, eredetileg a Backstreet Boys-nak föltett kérdést. „Melyikőtökért őrülnek meg leginkább a lányok?” Michael Palin szerényen pislogott, majd Terry Gilliam: „Sok összetört szív hever a kanapén.” Norton: „Ki fog leginkább szenvedni a koreográfiával?” Cleese jelentkezett. „A térdem és a csípőm is műanyagból van.” Terry Jones: „Nekem két műanyag csípőm van.” Cleese: „Kettő?” Jones: „Jó, nem műanyag, de ki lett cserélve.” Cleese ekkor lépett ki, amit tegnap már megírtam. És alább elolvashatjátok."
Galla Miklós
http://www.youtube.com/watch?v=n9YnPN-FS2k
|