ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2014.10.13 00:44:52 (H) 25412. |
Akkor majd beszélgetünk egy jóízűt. ![]() |
|
Előzmény: 25411, Jutka |
Jutka | Válasz erre (^) (>) (f) 2014.10.12 23:47:42 (V) 25411. |
Tudnék én is mesélni, mert sok-sok erdélyi ember véleményét ismerem.... JÓL! Ami Bródyt illeti, aki a klasszikust és a modernet jó érzékkel és kellő nyitottsággal ötvözi, éppen ezért az sem véletlen, hogy egyre több fiatal hallgatja OTT-ITT ![]() |
|
Előzmény: 25408, ummagumma |
ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2014.10.11 16:09:20 (Szo) 25408. |
Pont most értem haza Marosvásárhelyről. Bár nem hiszek benne, hogy bármi értelme volna, de szombaton nyugodtan keress meg, és készséggel elmesélem neked (is), hogy mit hallottam a székelyek szájából... Annyit általánosságban le lehet szögezni, hogy a Tini iránti tisztelet nem az I.K.3.0 vagy más egyéb Bródyhoz köthető "modern" produkció miatt alakult ki, hanem nagyrészt az Illés zenekar iránti rajongás, illetve az eredeti István folyamodványa. A telt házak így teljesen indokoltak, érthetőek és természetesek. A vásárhelyi rendezvénysorozat úgy nézett ki, hogy a környék apraja-nagyja megmozdult és egyforma örömmel hallgatta végig a helyi önkormányzat finanszírozta koncertek mindegyikét. Tinit ugyanolyan tömegesen és érdeklődve, mint a P. Mobilt (Menj tovább) vagy az Autostop MS-t; ahogy ma minden bizonnyal a Magna Cum Laudét is fogják. |
|
Előzmény: 25407, Jutka |
<< 1 >> |
|