Színváltás: |
|
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2016.12.28 12:38:10 (Sze) 26153. |
Beszámoló. Tegnap este az Illés kluBosch-ok kemény magja kihelyezett bulinapot tartott az Arénában a "Fenyő" ünnepen. 🎄 Régi emlékeket idézett fel, hogy a küzdőtéren, a színpad előtt hallgattuk végig a koncertet. 💃👫 És persze közben járt kezünk-lábunk. 🙌 Előadás végére nem is éreztük a lábunkat.😉 Volt ott minden, rock and roll, boogie, hully gully, twist, 💃godspell kórus👫👭. Ami kell egy jó koncerthez. A táncosokról már nem is beszélve. Hihetelen, hogy két óra hosszán keresztül végig táncolták az egész előadást.💃💃💃 És nem is akárhogy. Jó volt a háttérvetítés, kiegészítette az előadást. 🎥 Fenyő jó kétórás koncertet adott, ahol nagy sikere volt a vendégként fellépő Bereczki Zoltánnak. 👍 Kár, hogy a régi nagy slágerek közül több is kimaradt, mint peldául a Limbó hintó is. És hiányoltam Fenyő jampi mozgását is. 💃 Már nem csinálja. A léc alaltt sem. Inkább már csak kómótosan mozog a színpadon. De énekelni és megtáncoltatni a közönséget, azt még mindig tud. Jól elfáradt e végére. Látszott is rajta. Teltházas koncert volt. 👭👫👭👫 Dúdolászva jöttünk hazafelé. 🏡 De mi ma is folytatjuk. Estére a 100 gitár koncert lesz az Arénában. Még nem láttam-hallottam ilyet. Csak táncosokat láttam. 100-at egyszerre egy színpadon. Különböző nemzetiségüeket. Látványos volt. Biztos nagyon jó lesz, amikor 100 gitár egyszerre csap a húrokba. 🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸 És hogy milyen volt, azt majd elmesélem. 😀 |
<< 1 >> |
|