Színváltás: |
|
Goston | Válasz erre (^) (>) (f) 2017.01.12 21:04:25 (Csü) 26183. |
Tibi, akkor nem kérdezem, hova vezet az Illés kluboschok következő útja. | |
Előzmény: 26173, G.TIBI |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2017.01.08 13:06:51 (V) 26175. |
Tibi! Naná, hogy van rá igény! ✌ Például itt vagyok én! 😉 És biztos vagyok benne, hogy benne, hogy lesz még jelentkező. 👫👬👭 De tartok tőle, hogy kicsi lesz az a box. Ha már így meghirdetted. Vagy a fél Kárpátia lenne a box? 😁 És ide nem fogom tudni elvinni sem a finom házipálinkát, meg a forralt bort sem. 🍷🍷🍷 Nem baj. Majd elteszem a következő alkalomra. Egy hangulatos, házibulit idéző, kucorgós bulira. Jó? A hideg kitart jó sokáig, remélem lesz alkalom még rá. Ja, és a tepertőt 🍜 sem hagyom akkor otthon. 🏠 Most már csak az időpont kijelölése marad, hogy mikor. 🕖 Mivel többen a dolgozó népet szolgálják még, így szerintem egy pénteki nap lenne a legalkalmasabb. Utána hétvégén mindenki ki tudja heverni a kimaradós este fáradalmait. 🛌 A klubnapok után is így szokott lenni. Várom majd az értesítésedet. |
|
Előzmény: 26173, G.TIBI |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2017.01.08 07:59:04 (V) 26173. |
Kedves Joly! Egy koccintás erejéig, ha van rá igény, szervezhetünk néhány fős ( boxnyi ) látogatást a Kárpátia Sörözőbe, ami Főhőseink törzshelye volt. Levente 65. születésnapja kapcsán létrehoztak egy emlékhelyet, - egy Illés boxot -, ahol a fényképeiket is elhelyezték és egy emléktábla is utal a múltra. |
|
Előzmény: 26172, Joly |
Joly | Válasz erre (^) (>) (f) 2017.01.06 18:36:50 (P) 26172. |
Tibi köszöntő szavaihoz csatlakoznék, és én is kívánok boldogságban gazdag új évet. 🍾🍭🎉🎊 Legaláb boldogságban legyünk gazdagok, ha már másban nem lehetünk. 😃 (ez a boldogság jele) Mivel nem vagyok facebook-os, így csak megkésve jutok azokhoz az információkhoz, amik ott megjelennek. 📰 Olvastam Levente jókívánságát és láttam a gyűjteményt. 🍷🍸🍷Szépen összejött a kollekció. 🤗 És ha már ott van, akkor azt meg is kell inni. 👍 De ezzel már egy szűkkörű szilveszteri "morzsapartit" is össze lehetne hozni. 🎉 Én benne vagyok! 💃 Forralt borral és házipálinkával be tudok szállni a közösbe. 🍷A hidegre való tekintettel nemcsak jó nagyokat lehet lépni a hóban, hanem jó nagyokat lehet inni is. 😉 Ezt még micimackó is tudja. 🐻🐾 Várom az ötleteket. ✌ |
|
Előzmény: 26160, Joly |
<< 1 >> |
|