Klubest.
Tegnap este ismét egy jó hangulatú klubnapot tartottunk. Török Bálint verséről lemaradtam, de majd öt év múlva meghallgatom. Az Odeion zenekarról meg nem hallottam, de Suhajda Attilát, a zenekarvezetőt már biztos, hogy hallottam valahol. Nekem Vitányi Iván játéka tetszett, több hangszert is magabiztosan használ. Herfli játéka kiemelkedett a dalból. Örs szívesen beszállt egy dal erejéig a dobok mögé. Látszott rajta, hogy most is örömmel püföli a dobokat. Valami bajuszfélét növesztett, de nekem nagyon nem tetszik. Sokkal jobb nélküle. Jó, hogy elfogadta Móricz Misi a meghívást, jó, volt látni. Bár úgy tűnt, hogy nincs valami jól. Gondolom azért ment el korábban.
Szünetben szocializálódott a közönség, régen látott klubtagok örültek egymásnak. Több régi klubtag már régen nem látogatott el a klubba, ők hiányoztak.
Levente és Örs jól állták a sarat a dedikáláson. Mindig hosszú sor várakozik. De végül mindenki elégedetten távozik.
Az est második részében a Party Dance Band a szokásos jó formáját hozta. Igazi jó táncos hangulatot teremtettek. Bennük nem lehet csalódni. Szívesen látjuk máskor is. Úgy elszaladt az idő, hogy majdnem éjfélkor lett vége az estnek.
Köszönjük a szervezést Tibinek és Jutkának, akik sokat dolgoztak azért, hogy mi jól érezzük magunkat.
|