hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.05 21:34:44 (Sze) 851. |
Ezért sajnálom, hogy nem BP-en lakom... ![]() ![]() |
|
Előzmény: 846, Lilike |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.05 17:46:49 (Sze) 849. |
Ha nekem meglesznek elküldöm őket. Az jó lenne, köszi szépen. ![]() Sajna a színházbeli megnyitón nem lehettem ott. ![]() |
|
Előzmény: 846, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.05 15:07:55 (Sze) 846. |
Én jártam a kiállítás megnyitóján. ![]() Kellemes zsúfoltság uralkodott a helyszínen, tiszteletét tette a szakma néhány képviselője is. Majd mikor felcsendült a Boldog születésnapot című örökzöld az ABSZ előadásában, előkerült egy gyönyörű (és mint utána kiderült, megagigafinom) gitáralakú torta a kis tüzijátékkal és nagy közös éneklés közepette felköszöntöttük Tinit. Ő pedig miután felvágta a marcipános hathúrost, el is osztogatta mind egy szálig. ![]() Szóval tényleg nagyon kellemes este volt, a kiállításról pedig eddig csak pozitív visszajelzések érkeztek (..még jó hogy..! ![]() ![]() Tegnap viszont egy másik esemény is lezajlott, méghozzá egy szintén kellemes (...na, hát ez van.. ha kellemes, akkor kellemes.. ![]() A terem tömve volt emberekkel, és belehallgathattunk a címadó dalba is, mely "egyébként" egy József Attila-vers, és Zsuzsa lemezén Bródy megzenésítésében hallható (naná! ![]() És azt hiszem, erga, ezekről a képekről beszélsz, ugye? ![]() |
|
Előzmény: 818, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.03 23:19:41 (H) 818. |
Senki nem járt itt ma este, aki ott volt a kiállítás megnyitóján? ![]() ![]() Jó éjt! ![]() |
<< 1 >> |
|