erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.09 08:35:35 (V) 891. |
Oké, jogos, felnyomtam 600-ra a "max_execution_time"-ot. ![]() ![]() Megkérdezem Indiánékat, mehet-e a honlapra. |
|
Előzmény: 888, Lilluka |
Lilluka | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.08 23:34:40 (Szo) 888. |
Köszönjük szépen. "Oly jól esnek az ilyen szavak..." Lámpaláz, az meg milyen ![]() Erga: megpróbáltam feltenni a felvételt, de nem sikerült ![]() ![]() Lilike: szerintem nagyon sokan küszködünk ezzel a "problémával". Én bízok abban, hogy Illésék érzik azt, amit mi mindannyian érzünk irántuk, ami nem egyszerű rajongás, hanem ahogy már korábban is említettem: Tisztelet, Szeretet, Megbecsülés,... |
|
Előzmény: 883, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.08 19:17:37 (Szo) 883. |
No kérem szépen, most van végre időm írni, úgyhogy a tegnap este margójára: először is egy állati jó buli volt. ![]() ![]() ![]() Minden fellépés jó volt, hisz egyrészt kiváló zenészek, zenekarok, humoristák adták elő őket, másrészt pedig lelkesen, az ajándékozni akarás szándékával léptek a mikrofon mögé. De azért egy előadást mégis kiemelnék a sok nagyszerű közül: a Lányokét. ![]() ![]() És ez tényleg nem nyál akart lenni, egyszerűen nagyon tetszett az a fajta laza, de igényes humor és a gördülékeny, jól szervezett, szuper előadás. Egy hátulütője van csak a dolognak: mostantól jó, ha vigyáztok, mert ennyivel magasabban van a mérce. ![]() ![]() Végül, de messze nem utolsósorban köszi Indiánnak, Tibinek a nagyszerű szervezést, Oszinak a szokásos áldozatkész fotózást – és még valakinek valamit, amitől nagyon jól éreztem magam, de Ő úgyis tudja. ![]() |
<< 1 >> |
|