erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.04.26 20:54:50 (Csü) 9713. |
Itt ugye csak az a kérdés, elfogadjuk-e a bioenergia létét. (Mellesleg tökmindegy, mert ha van, akkor kiválóan elvan a belé vetett hitünk nélkül; ha meg nincs, akkor mindegy ![]() |
|
Előzmény: 9709, Gábrosz <; |
Gábrosz <; | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.04.26 20:47:30 (Csü) 9709. |
van! ebben van vmi kis pszichológia, én nem értek hozzá... de pl. főzéskor, ha a szakács szeretettel, figyelemmel, szerető gonddal néz és gondol a ételre, akkor gyógyító hatású lesz az étel, persze ha az étkező is így viszonyul a kajára. Fölé lehet tenni a kezet evés előtt és szeretgetni a kaját, hogy a szeretet-hullámok beléáramoljanak, és jólessen a kaja... Viszont, ha csúnyán néz a szakács is vagy az étkező illető is a kajára, elutasítóan, undorral gondol rá, akkor meg is betegedhet tőle... ez nem kamu, ezt bizonyították is... valahogy úgy van ahogy leírtam... pl. ide tartozik a vízprogramozás is, amiről már lehet, hogy hallottatok. - ja és ezeket, bár még erről nem hallottam, de gondolom, ki lehet terjeszteni a többi művészetre is... ![]() |
|
Előzmény: 9700, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2007.04.26 16:05:05 (Csü) 9700. |
Egy butának tűnő kérdés: van olyan, hogy szeretettel készül valami? Ha igen, hogy működik? (aztán mára lassan el is köszöntem) | |
Előzmény: 9699 |
<< 1 >> |
|