Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2008.03.14 22:53:17 (P) 13898. |
Tibi atyánk ma nagyon jót tett velem, ezúton is köszönet érte. ![]() Az történt ugyanis, hogy épp beszéltünk telefonon, és megemlítettem, hogy ma délután hazajövök vidékre. Ő meg azt, hogy ugye tudom, hogy este Magyar mise van a "szülőfalum" művházában. ![]() ![]() Az este pár saját dalával kezdődött, ezeket ő énekelte és kísérte gitáron. Tini estjeihez képest ilyenkor az a különbség, hogy Tininél csak a gitárja szól, Lacinál pedig felvételről a teljes Fonográf-zenekar. ![]() Utána a Magyar mise következett egy nagy kórussal, sajnos Laci itt nem kapott billentyűs hangszert, "csak" énekelt, de azt profin, a többi szólista pedig egyszerűen lélegzetelállító produkciót nyújtott (Sasvári Sándor, Sáfár Mónika). Maga a mű igen magas színvonalú, remek alkotás (nyilván senkinek nem kell bemutatnom), a magam részéről örülök, hogy végre élőben hallhattam ezzel a kórussal is. A végén természetesen sokszoros vastaps, ámuló-bámuló közönség, minden volt. Szenzációs produkció volt. Laci mondta, hogy örül, hogy áprilisban jön a klubba, ill. dedikált az Archívum számára pár jegyet. A koncerten készített képek hétfőn lesznek fent az Archívumban, ugyanis Pesten felejtettem a fényképezőm kábelét, és sima, szabványos USB-kábel nem jó hozzá. ![]() |
<< 1 >> |
|