Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Bölénylány | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.22 16:41:36 (K) 18171. |
Sziasztok ! Az élet nagyon érdekes dolgokat produkál. A Wild Buffalo.hu country klub tagja és az Illés klub tagja is vagyok.Nevem Kölcsényi Zsuzsanna. Attila az unokatestvérem. Megalakult régen a VERKLI zenekar,majd felbomlott. Későbbiekben megalakult a TARADA együttes akik az Illés klub házi zenekara volt.Nagyon szép napokat éltünk meg velük .Nemcsak a klubnapokon, hanem Szilvásváradon és Lajosnál Kisorosziban !! Felejthetetlen élmények ezek !! Örömzenélés volt ,és csak ez számított !!! A TARADA együttes is felbomlott ... Azt tudtam,hogy Attila és társai nem adják fel,hiszen a zenélés és az Illés -Fonográf dalok meghatározóak az életükben. Attila,Laci,Szilveszter újra talpra álltak,két új taggal és elkezdtek gyakorolni....,gyakorolni.... És itt a furcsa véletlen,hogy Attila kb.2 hete felhívott és mondta,hogy most már készen állnak arra,hogy bemutatkozó koncertet adjanak elő . VERKLI -beat zenekar megalakult !!! Kapcsolódásunk azon kívül,hogy unokatestvérek vagyunk,a zene szeretete.az örömzene !!! amit szüleinktől kaptunk. A Wild Buffalo.hu country klub felajánlotta A Verkli zenekarnak,hogy az egyik klubnapunk helyett Ők adhassák elő a koncertjüket,hiszen nem csak én vagyok Illés klub rajongó közülünk. Verkli-beat zenekar első koncertje : 2010.január 5.én 20 kezdéssel Touring Hotel konferenciatermében Békásmegyer III.k.Pünkösdfürdő u.38. Belépő:500.- Ft Nagyon -nagyon szeretném ha minél többen eljönnétek,mert megérdemlik a fíúk.és a zenéről ,dalokról még nem is beszéltem... |
<< 1 >> |
|