Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
szürke bagoly | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.12.23 09:07:59 (Sze) 18196. |
Kialudtam magam és még néhány NAGYON FONTOS gondolat a tegnapi (ma hajnali) témához , bár nem tisztem , hogy mentegessem az FG-4/BlackBirds döntését , mégis szívesen teszem. A fiúk szerencsére NEM SZÉTVÁLTAK , mint azt sok zenekar szokta tenni , hanem ésszerűen , meggondoltan a havi két klubnapot összevonták és "CSAK" egy alkalommal ÍGÉRNEK FERGETEGES bulit a jövőre nézve az Aranytízben. A gazdasági ok pedig szerintem mindenki számára világos , nem engedheti meg magának tagságunk nagy része , hogy havonta kétszer is a kedvencére költsön néhány ezer forintot ( jegy-nagyon drága büfé stb) és ez a jegyeladáson , résztvevők számán erősen meglátszott. Ha gázsi nem is jut legalább a szállítási költségek térüljenek meg , senki nem kivánhatja , hogy egy zenekar saját zsebéből finanszirozza még azt is. A név BEATKLUB pedig TÖKÉLETESEN megfelelő a kor hangulátának megjelenítésére , hiszen ezt a zenét anno BEAT ZENE-ként emlegették ! ( az Illés klub név amúgy is az IGAZI Illés együttest illeti meg , és az '73-ban megszünt) Mi azaz a "nagyérdemű" közönség csak jól járunk , ha egy klubnapon többféle zenét is hallgathatunk. Ha jól tudom id.Gyuri , még a szerződés szerinti Illés klubnapok dátumát is szándékozik megtartani , tehát a beharangozott Beatklub napok dátumai maradnak el. Így van Gyuri ??? Remélem ez már teljesen érthető "háttérkiteregetés" A magam részéről a döntést teljesen elfogadhatónak tartom. A baráti kör pedig biztos fog időszakonként rendezvényeket szervezni , nagyon sok és jó tervünk van. BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT MIDŐTÖKNEK: Hegedűs Laci , aki mostanában már néha Vénkovboj is nem csak Indián |
<< 1 >> |
|