Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
skubicsek | Válasz erre (^) (>) (f) 2010.02.04 10:31:59 (Csü) 18644. |
Sziasztok! Nagyon örülök, hogy már én is tagja lehetek a KLUB-nak. Kubicsek Sándor (Pemete) vagyok, 1947. július 13-án születtem Budapesten, eredetileg villamosmérnök, jelenleg aktív nyugdíjas. 1961-ben szüleimtől kaptam egy akusztikus gitárt, és barátaimmal egy zuglói (itt laktam 21 évig) idős gitárművésztől klasszikus gitározást tanultunk, majd kb. 1 év után - az alapakkordok ismeretében - már megalapítottuk a NEVADA együttest. Elsősorban Zuglóban (VIA, Szabó Pál Kultúrotthon, Rózsavölgyi Kertszínpad) buliztunk. 1967-ben elő-felvételisként 11 hónapra bevonultam katonának és mivel az együttesből mások is mundért húztak, a zenekar feloszlott. A katonaságnál még zenéltem, a MORSE együttesemmel, az akkori Ki Mit Tud döntőig jutottunk, majd leszerelésem után a zenét tanulás váltotta fel. 2005-ben Pollák „Johnny” János barátom (a Calypso gitárosa), volt zenésztársam, meghívott egy nosztalgia csapatba, így újra megalapítottuk a SHILLINGS együttest. Közel 40 éves kihagyás után ismét zenélni kezdtem, jelenleg a 4 éve megalakult Classic Beat Band basszusgitárosa vagyok. Minden újdonságra nyitott vagyok, pl. tavalyelőtt a születésnapomat egy ejtőernyős ugrással ünnepeltem. A lányommal együtt ugrottunk ki 4000 m magasról, mivel neki is ugyanazon a napon van a születésnapja. Röviden ennyit magamról. Köszönöm Gittinger Tibornak és Hegedűs „Indián” Lászlónak, hogy meghívtak a Klubba. Nagyon örülök, hogy megismerhetem a Klubot, szeretném, ha minél több közös élményben lenne Veletek részem. Zene nélkül keveset érünk, nem ismerhetjük meg az igazi boldogságot, melegséget, jóságot. Szavakkal talán ki sem fejezhető. A zenében, akár a szerelemben, mindenekelőtt őszintének kell lennünk. Mindenkit tisztelettel üdvözlök Kubicsek Sándor „Zene nélkül az élet tévedés lenne” (F. Nietzsche) |
<< 1 >> |
|