Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.01.12 02:35:16 (Sze) 20158. |
Kedves Tibi, először is köszönöm Neked a kedves meghívást a vasárnapi Illés klubba, ami valóban remekbe sikeredett délután ill. este volt![]() ![]() Mindenesetre a Shades-zenekar fergeteges zenéjére úgy táncoltak az egykori Illéses tinik már nagyszülőkként akár, hogy a mai valóságsós-narkós-celebes stb. fiatal generáció megirigyelhetné a temperamentumot. ![]() Levente témája olyan határokat és korlátogat feszeget, ami megérne nagyobb közös duma-alkalmat is. Én a (bevallom) sajnálatos késésem okán a kiadványból pótlom a kimaradt infókat, de örültem volna, ha a skubicsek által megadott link megnyílt volna és kényelmesen meg lehetne hallgatni az előadást, különös tekintettel Levente beszédben is zengő orgánumára, de látom, a felmerülő akadékok megint nagyobb súllyal nyomtak a latba, mint az a tény, hogy ez a klub az e téma és az ehhez kapcsolódó művészemberek tevékenységének nyomonkövetésére alakult, s mint ilyen, szűkebb érdeklősési körben mozog és elbír bizonyos klub-kiváltságokat a többség javát szolgálva, s nagyobb-komolyabb érdekeket oly nagyon mégsem sértve ezzel. De ha nem, hát nem. Én csak most tudtam beloholni ide, mikor már mindenki elmesélte az élményét, viszont bővebb élménybeszámolót tartottam a fb-os Koncz-csoportomban, mivel ők nem voltak jelen ![]() ![]() ![]() Számomra az FMH erősen szocreál miliője is hangulatteremtő erővel bír, hatására előnyomakodtak bennem azok a kamaszkori emlékek, mikor talán két alkalommal eljutottam ide a hőn áhított körterembe (egyiken épp elmaradt az Illés ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<< 1 >> |
|