Hatalmas élmény volt számomra a pénteki miskolci ILLÉS klub! A lényeget István már összefoglalta, én csak egy sima néző szemszögéből egészíteném ki a beszámolót.
Örs valóban meglepődött, hogy a MIEZ eljátszotta az "Ez az életem"-et, azt mondta, ez volt az első rendes élőzenekari bemutatója ennek a nótának.
Nagyon tetszett mindkét beszélgetés, nem hallottam eddig Örsit ilyen részletesen beszélni a zenei karrierjéről. Mesélt az Első emeletről, a szólólemezekről, végre nem csak a "faterről" kellett nyilatkoznia.
Utána Levente ült a helyére, élvezettel sztorizott. Elmesélte, hogy indult el a zenei pályája, hogy fedezte fel őt Bergendy István, hogy zenélt Németh Lehellel és miként kérte el magát a főnökétől, hogy el tudjon menni egy-egy felvételre. Az emlékezést zenei bejátszások is segítették, amiket Levente érdeklődve hallgatott és már dúdolta is a gitárszólót.
A dedikálás után Örsi is beszállt dobolni, vokálozni. Nagy élmény volt őt örömzenélés közben látn, hallanii!
Nagyon örülök, hogy ott lehettem, Istvánnak és a MIEZ-nek köszönet a felejthetetlen estéért!
Bravo Miskolc!!!
|