Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Borella | Válasz erre (^) (>) (f) 2011.05.05 14:00:32 (Csü) 20728. |
http://www.tvmagazin.hu/index.php?010130019515 Koncz Zsuzsa koncert az m1-en 2011. május 02. 16:10 Alig pár hete, hogy újabb emlékezetes koncertet adott Koncz Zsuzsa a Budapest Sportarénában, és a fergeteges hangulatú estről készült tv-felvétel első része máris a nézők előtt. A koncert első részét május 15-én vasárnap este, 23 órától adja le az m1. Koncz Zsuzsa 37. albumát bemutató országos turnéjának utolsó előtti állomásaként, 9. alkalommal lépett színpadra ezen a helyen. A közel 3 órás koncerten számtalan új dal is felcsendült, amelyeket vastapssal és kitörő lelkesedéssel fogadott a publikum az arénában. A felvételnek köszönhetően most a tv-nézők is részesülhetnek ebből az élményből. „A figyelem, az együttérzés, az önfeledt részvétel, a mindent elsöprő öröm megörökített pillanatai ezek. A koncerteken jelenlévő közönség fontos szereplője a műsornak. Én pedig ezzel az estével is szerettem volna köszöntet mondani mindazoknak akik velem voltak, velem vannak, akik szeretik és értik is ezeket a dalokat.” – mondta a művésznő. Koncz Zsuzsa 37 koncert, m1, 2011. május 15., vasárnap, 23 h 1. rész |
<< 1 >> |
|