Én értem, hogy mire gondolsz, de miután az Aréna így is megtelt (a minimális üresen maradt helyet be lehet tudni a rossz téli közlekedésnek és a "közbejött valami fontos"-nak) nem nagyon lenne miről beszélni. Persze jobb lett volna az olcsóbb jegy, de én már többször is voltam koncerten a BS-ben és kb 15ezres átlaggal lehet számolni bármilyen előadó esetén (a Waters koncert még drágább volt...). De a 20-i Bródy SYMA koncertre sem sokkal voltak olcsóbbak a jegyek, mint a Hattyúdalra. Tehát Leviék nem sokat tettek rá a szimfonikus zenekar miatt. Egyébként nagyra becsülöm az FG-4-et, de úgy gondolom, hogy csak rosszabb lehetett volna velük, és pont a nagy zenekar miatt. A vendégművészek pedig elengedhetetlenek voltak az egyes dalokban. Nekem is sok ismerősöm mondta, hogy szivesen jönnének, de nincs pénzük a drága jegyekre, viszont ők más koncertre sem járnak az Arénába, mert tudják, hogy a többire sem olcsóbb. Mi hárman mentünk és több, mint 50ezret költöttünk három jegyre, viszont a koncert végén mindannyian úgy gondoltuk, hogy volt olyan színvonalas (na persze pont egy Levi koncert ne lenne színvonalas...), hogy megérte annyit kifizetni.
|