Sziasztok!
Pár napig érleltem magamban az élményt, és így csak most írok, némileg G. Tibi szelíd rábeszélésére. Március 24.-én olyan élményben volt részem, mint anno, azon a Beat karácsonyon ugyanitt az FMH-ban, amikor kiderült, elöször csak pusmogva, majd már hangosan is, hogy este fellép a "rehabilitált" Illés zenekar, aki addig a Tini szavaival élve a vidék legjobb zenekara volt, mert Pesten nem léphettek fel. Most a sok "havas" hajú Illés, Fonográf, Tolcsvay, NO coMMent, ABSZ, FG4 stb. rajongó, remélem senkit nem hagytam ki. Csodálatos volt a Fonográf fellépése, amit G. Tibi az utolsó percg titkolt, hogy tényleg meglepetés legyen, hát sikerült, nagyon sok tag szemében, az enyémben is egy-egy könnycsepp csillogott.
Nem szoktam senikt szembe dicsérni, a háta mögött meg minek, de pont azért, mert nem semmi munkát végzett, csak dicsérni tudom és megköszönni (G)ittinger Tibinek ezt a megismételhetetlen estét. Büszke vagyok rá, hogy sokad magammal jelen lehettem, de jó volt újra fiatalnak lenni.
Igazságtalan lennék, ha nem emlékeznék meg a másik két fellépő csapatról, az FG4-ről és a Country Arrabona együttesről, akik ragyogóan bemelegítették a közönséget a Fonográfra. Jó lenne még sok ilyen buli!
Üdv: Fazék
|