Goston, nagyon köszönjük a beszámolót, és Illésfannak is. Jelbeszéddel értek egyet.
Én nem voltam ott, így a Te benyomásaid, élményed autentikusnak számít. El is hiszem, hogy vannak más tehetséges zenészek, a fiatalok közt is sok és hogy jól, hangzatosan, szellemesen adhatták elő a régi slágereket. Biztos mindent beleadtak és nem kétlem, hogy aki jelen volt, jól érezhette magát.
Ami miatt nem vágytam ide elmenni, azontúl, hogy most ez nekem a luxus kategóriába tartozott volna, az elsősorban mégis az, hogy ez egy évfordulós emlékkoncert volt, és nekem az ő neve egyenlő Leventével, Mohával, Tinivel, Zolival, Zsuzsával, na és még az ős-Illés-tagokkal, akiket csak hírből ismerek, már az új zenekarával sem tudtam azonosulni, akik utánuk jöttek. Egy ilyen meghatározó közös életmű esetén a közönség legelemibb elvárása lett volna a régi csapat élő tagjainak jelenléte. Ami persze nem kisebbíti az előadók tehetségét, zenei-előadói képességeit, csak ebben az esetben nem ezt vártuk a legtöbben és az elemi illendőség is megkívánta volna a többiek meghívását és előadói szándékaik tiszteletben tartását.
|