Sziasztok!
Egyszer még én írtamaz Óbudai Művelődési Háznak, hogy hívják meg Koncz Zsuzsát. valószínű, ezt most nekem köszönhetitek, hogy ott lesz. nem tudtam róla, hogy lesz, szerintem kézen-közön elfogytak a jegyek. nekem már nem jutott, d enem is érek rá, meg csalódtam azokban, akikkel jártam, meg már Zsuzsa sem érdekel túlzottan. Utálom ezt a gyűlölködést, ami megy az országban, csak azért mert valaki ilyen vagy olyan párttal szimpatizál. Kapcsolatok, barátságok mennek rá. Én már politikáról senkivel nem beszélek. Nem vagyok hajlandó. A szűk családot leszámítva és pont ezért nem is nézek híradót sem. Nem érdekel. Azért Tini és Levente megcsinálták az István a királyt és A Veled Uram darabot, ez útóbbit okt.20-án láttam, gyönyörű. Biztos megnézem még!Tolcsvay Laci megzenésítette a Mária Evangéliumát, 2x láttam, megcsinálta a Magyar misét, láttam és hallottam mér párszor Újra megy a Jézus Krisztus Szupersztár, amit még annoban láttam 3x, amikor még Sasi játszotta Jézust. Azért ezek csak árulkodnak valamiről. Magyarország keresztény ország volt és most is az. Ezzel együtt szép, hogy Zsuzsáék zsinagógában is fellépnek. Meg kell tudni férni egymás mellett békességben a katolikusoknak, reformátusoknak, evangélikusoknak és zsidóknak. De ez csak úgy működik, ha mindegyik elfogadja a másikat és nem gyűlölködnek. nem a politikusoktól kell csodát várni, hanem magunkon kell elkezdeni, ahhoz hogy béke legyen. Most én színházba járok sokat, az érdekel nagyon. Zsuzsa nem koncertezik Pesten, kivéve az okt.27-it. Arénában sem lesz koncertje. Emberileg semmi bajom vele, kedves, csinos, szépen nyilatkozik, csak most valahogy elegem van a politikából. Közimert emberekről meg úgy is lehet tudni, hogy mit képvisel. Nem titok. Már nem bántják őket, a közönsége egyiknek sem apadt. Ez talán így van jól. Egy a lényeg, politika miatt ne menjenek szét kapcsolatok, barátságok, ne leygen beszéd szünet családtagok között. Az egész nem ér annyit.
|