Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Bobike | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.02.26 17:20:52 (K) 23605. |
Kedves Borella! Én sem akartam senkit megbántani, mert az az alapelvem, ha már az egész országban ez a két klub működik, ne legyen súrlódás a tagok között. ![]() Az az igazság, hogy én utoljára két éve voltam ebben a művelődési házban, és akkor még teljesen más volt az elrendezés. Ezt a felújított műv. házat még nem láttam, és nem tudtam előre pl. hogy milyenek a helyviszonyok, mekkora a nézőtér, van e tánctér stb. Az előzményekhez hozzá tartozik, hogy az elejétől sőt még egy kicsit hamarabb is ott voltunk, és a lányom kb. egy órát illedelmesen végig ült mellettem, és várta, hogy elkezdődjön a koncert. Talán a várakozásba is belefáradt egy kicsit, bár az elején a népszerű Fonográf dalokat végig "nyomta" a zenekarral. Eredetileg úgy terveztük, hogy a steel bemutató tervezett végéig, este 10 óráig maradunk, de itt volt egy kis csúszás, ráadásul, a férjem is csak 11 körül érkezett meg értünk, így ha akartunk se tudtunk volna hamarabb hazamenni. ![]() De összességében véve tényleg szép zenéket hallottunk, és jól éreztük magunkat, volt egy kis country fesztivál feeling-je az egésznek, ahol valaha -szintén állandó közönség voltunk. ![]() Üdvözlettel: Bözse |
|
Előzmény: 23604, Borella |
<< 1 >> |
|