Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.04.21 20:25:52 (V) 23905. |
Örülök, ha így gondolod, és a magam részéről én is örülök neki, hogy létezik még ez a honlap. Remélem, egy ideig még dacolni is fog az amúgy törvényszerű elmúlással/átalakulással - ha már szereted az idézeteket: "egyvalami örök, a változás maga". Mindazonáltal Koncz Zsuzsa szokta mondani, hogy a világhírnek mindig megvan a maga oka, úgyhogy akármennyire is divat manapság, ne szóljuk le azt a bizonyos jenkit. Lopta, vagy sem, ő csinálta, vagy sem, akkor is ő épített fel belőle egy Internetet az Internetben, hasonló mértékű változást okozva ezzel a világban, mint azok az almák - mármint a Kígyóé, Newtoné, vagy Steve Jobsé. Ezek a modern izék, mint Facebook, ájfón, akármi, gyakran válnak a "bezzeg a mi időnkben" című szlogenek alapjává, csak ezt korrektebb lenne úgy megfogalmazni, hogy bazz, hogy elment felettünk az idő. ![]() ![]() ![]() Szumma szummárum: nem kell a Facebook-ot szeretni, amúgy én se szeretem. De valami okos ember azt mondta, hogy minden kort jellemez egy korszellem, pontosabban a korszellem változása. És hogy mindannyiunknak kötelessége, hogy a korszellem változásához hozzájáruljunk a magunk módján és lehetőségeivel. Ehhez pedig hozzátartozik, hogy megismerjük és használjuk az új dolgokat, ugyanúgy, mint annak idején a Color Star TV-t, vagy később a mikrosütőt. |
|
Előzmény: 23904, cseresznyevirág |
<< 1 >> |
|