Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
G.TIBI | Válasz erre (^) (>) (f) 2023.03.28 08:28:03 (K) 27479. |
Hatalmas készülődés előzte meg a klubnapot. Rengeteg egyeztetés után 2 héttel a klub előtt már teltház volt. Zsuzsa az első találkozásunkkor örömmel bevállalta a dedikálást. A Verkli együttes és fiatal tanítványai az első részben 4 dalt játszottak: Ne vágj ki minden fát, Ne sírj kedvesem, Elszállt a nyár, Miért hagytuk, hogy így legyen. Zsuzsa arra kért engem, hogy a színfalak mögül szeretné meghallgatni a fiatalokat. A Miért hagytuk, hogy így legyen középrészénél Zsuzsa megjelent a színpadnál, mely hatalmas ováció kísért. Aztán átadtam Neki magam és a Klub nevében egy sárga rózsa csokrot. Zsuzsa megköszönte a meghívást, gratulált a zenekarnak. Utána elkezdődött a dedikálás. Mindenkihez volt egy-egy kedves szava és sok fotózkodás volt. Közben megérkezett Bródy János és Mentler Krisztina, akinek sokan megörültek, mert így Tini is dedikált a VIP asztalnál. A dedikálás után a kllub kedvenc ikerpárosa 3 számmal kedveskedett Zsuzsának: Őszinte bohóc, Valahol egy lány, Ég és Föld között. Zsuzsa a VIP asztaltól hallgatta az Ikreket és többször elmondta, hogy "nagyon édesek voltak " és nagyon tetszett Neki az előadásuk. Ezután következett a Verkli együttes és tanítványai koncert II. része, amelyben több zenei csemege is szerepelt. Elhangzott dalok: Óh mondd, Légy jó kicsit hozzám, Az utcán, Amikor én még kissrác boltam, Bordódy Kristóf, Szentiván, Egy lány sétál a domb oldalon, Ne gondold, Eljöttél, Kisvirág, Elvonult a vihar, Elveszett illúziók, Dal az ártatlanságról, Lány és a csavargó, Kati jött, Good bye , London, Tarada. Szűnni nem akaró taps után jöttek a ráadás dalok, melyet a közönség követelt ki: Hej, barátom, Nem akarok állni, Elbújtam és már nem találsz rám, Gondolj néha rám. A zenekar vendége volt két dalban Szemes Laci, a Verkli együttes korábbi tagja. A zenekar fiatal tanítványai mindannyian lenyűgözőek voltak. Nemcsak a közönségnek, de Zsuzsának és Tininek is az a véleményük, hogy nagy tehetségek és nagyon örülnek, hogy Magyar Laci és Kölcsényi Attila tanításával tovább viszik ennek az alkotói körnek a munkásságát. Óriási köszönet Török Bálintnak a logisztikai munkájáért; Kozma Ibolyának a plakátokért, Jutkának külön köszönet a fáradhatatlan munkájáért, amely nagy részben hozzájárult a klubest sikeres lebonyolításához; A VIP asztalra szánt süteményekért köszönet: Prosek Erzsébetnek, Csűrös Katinak, Kozma Ibolyának és Tokai Jutkának. Köszönet a ház dolgozóinak: Szűcs Ferinek - a ház igazgatójának -, Korpa Lacinak és Péternek, valamint a technikusoknak, Krisztinek és Lacinak. Nagy örömömre szolgált, hogy ma délelőtt Koncz Zsuzsa felhívott és megköszönte a meghívást és a jó szervezést. Nagyon jól érezte magát köztünk. A KÖVETKEZŐ ILLÉS KLUB MÁJUS 20-án LESZ. |
<< 1 >> |
|