Színváltás: |
|
Fórum - Illés Klub - Vendégkönyv | |
Jelbeszéd | Válasz erre (^) (>) (f) 2009.11.09 17:32:45 (H) 17792. |
Íme, ezeket az Illés dalokat játszotta a MIEZ a három év során. A kugli A lány és a csavargó A tanárnő Amikor én még kissrác voltam Az ész a fontos, nem a haj Az utcán Eljöttél Eltávozott nap Élünk és meghalunk Elvonult a vihar Emlék M-nek Ész és lelkiismeret Európa csendes Gondolj néha rám Good bye London Holdfény '69 Igen Igérd meg Itt állok egymagam Jelbeszéd Júliára várunk Kéglidal Kenyér és vér Keresem a szót Kis virág Kislány add a kezed Különös lány Légy egy napra a kedvesem Légy erős Légy jó kicsit hozzám Lehetett volna Little Richard Mákosrétes Március 1848 Még fáj minden csók Menekülés Miért hagytuk, hogy így legyen Mindig veled Mondd, hogy nem hiszed el Ne gondold Ne sírjatok lányok Nehéz várni Nem akarok állni Nézz rám Óh kisleány Óh, mondd Régi dal Rockandroll Rézi Sárga rózsa Sárika Szemétdomb Színes ceruzák Ta-tarada-dam Te kit választanál Téli álom Történet M-ről Tudod-e te kislány Új világ Újra itt van Virágének ...de játszottak még ezeken kívül több, "Illés közeli" dalt is, mint pl. a "Ha én rózsa volnék" és több részletet az "István, a király" c. rockoperából is. |
<< 1 >> |
|